Tento článek byl vytvořen před více jak 2 roky a může obsahovat zastaralé informace.

Nastavení v administraci

  • Nastavení / Obecné / Hlavní / Systém zpětných odkazů
  • V případě odškrtnutí zmizí modul Obsah / Zpětné odkazy / Systém zpětných odkazů. Zároveň se odstraní všechny zpětné odkazy, které jste ze systému již akceptovali.
Diskuse